ふぐしゃぶ-Fugu (Pufferfish) Shabu-Shabu-Japanese food【江戸長火鉢 110杯目】


Fugu (Pufferfish) Shabu-Shabu “Fugu Shabu-shabu set”
$ 50 for 3-4 serving Kombu (dried kelp) soaked in water overnight Torafugu (Tiger puffer) bones Fugu production area is famous in Yamaguchi Prefecture, so today I drink sake from Yamaguchi Prefecture Fugu-shaped Tokkuri (sake bottle) Boiled tiger puffer skin Grated japanese radish with chili pepper Yuzu-ponzu
(Sauce made with soy sauce, Yuzu, dried bonito, and Kombu) Fugu sauce plate cheers! It’s a refreshing taste, so I think it goes well with pufferfish Torafugu Skin It tastes very light, but has a very good texture Let’s start shabu-shabu Thicker than Sashimi Shabu Shabu…
(“Shabu Shabu” expresses the sound of rinsing with hot water) Good taste! Fugu is poisonous and can die, so it was called “Teppo (Things like muskets)” with fear Let’s put carrot shuriken Nappa cabbage Torafugu (Tiger puffer) bones It has a lot of fish meat Stewed pufferfish skin is jiggly like jelly Steamed rice
Washed it with water Salt Egg Small green onions Fugu Zosui Kombu, torafugu bones, salt.
These alone made a delicious soup “Fugu shabu shabu” was delicious I’m full! Please look forward to the next. Thank you for your viewing.

41 comments on “ふぐしゃぶ-Fugu (Pufferfish) Shabu-Shabu-Japanese food【江戸長火鉢 110杯目】”

  1. マンチカン漢 says:

    1こめ

  2. てこ蔵・TEKOZO says:

    Note: Fugu(Pufferfish) is highly toxic, so have a specialist cook it

    With youtube subtitles.(simple English subtitles.)

    I am not good at English, so I am sorry if there is a mistake.

    And I may not be able to answer the question.

  3. そらじろー/soRqziro-_-FN says:

    今日もうまそうです

  4. 大和斗 says:

    てこ蔵さん意外と性欲強そう

  5. 黒坂修 says:

    粋デスネ

  6. やまなかしょうた says:

    ふぐ、実は食べたことありません・・

  7. うどん天使 says:

    人のつぼを的確に押してくるぅ(>罒<;//)食べたァァい!

  8. しろくま says:

    美味しそうすぎて胸が
    フグゥってなりました

  9. ゆっぺ says:

    僕も食べてください(?)

  10. 佐藤博輝 says:

    てこ蔵さん、囲炉裏の火何年間使用しているんですか?

  11. 高橋保弘 says:

    やっぱり締めは雑炊ですな〜

  12. Shui Ki Cheung says:

    Nippon be careful China Wuhan pneumonia ! Human infection!Dangerous but chance for a big business recycle mouth mask and protection eyeglass or head shield!Fine knife craftsmanship !

  13. 空の万象 says:

    滅多に食べれないかもぉ~~❗️

  14. ヤウンクル道民 says:

    ただただ、羨ましい…
    こういうの、将来、したいな…

  15. かとうまさる says:

    ああ…
    行きつけのふぐや行くかあ…

  16. 長谷川圭一 says:

    よだれ出そうとか思ってたらもう出てました🤤

  17. オイニーエンジェル says:

    ビラビラ炙ってください

  18. 濃いめの赤 says:

    フグの徳利なんてどこで見つけて来るんだろ?

  19. シコ太 says:

    絶妙な時間帯に出すね
    次は炒飯作ろう

  20. kiiiko says:

    ストロングとポテコ食って見てる俺は涙目

  21. 夛趣民たしゅみん says:

    フグ食べてみたいです!
    雨降ると寒さが一層ますから火鉢があると暖かいですね!動画観ただけでも暖かく感じます!

  22. 松浦幹大 says:

    おぉーーーー ふぐだぁーーー
    僕は 通風鍋を しました!
    してから 一週間後に 見事通風に なりました(笑)

  23. ピロエン says:

    アル中カラカラてこのチャンネル?

  24. kuro5469 says:

    豪勢のきたー
    どうせならトラフグのヒレが付いてればよかったねぇw
    ヒレ酒用に

    皮に毒ある種類はダメだけど

  25. ルプスバルバトス says:

    いいな〜
    真似したいな〜
    と思い火鉢の値段見たら撃沈しました…

  26. いちごだいふくʕ•ᴥ•ʔ says:

    実はこれ和室じゃなくて、フローリングに畳風のカーペット敷いてるだけって知ってた?

  27. ハナムグリ says:

    素晴らしいこだわり!
    粋でげすなぁ

  28. man nick says:

    さぁ、呑ませて((懇願

  29. zeon義勇兵 says:

    待ってました〜

  30. 船木鉄也 says:

    美味いだろうなあー。
    羨ましい限りです。

    次は蟹、お願いします。🦀

  31. 人生だった魚になりたい says:

    誰も指摘しないけど、量だけ見たら暴飲暴食チャンネルだよな

  32. ずんだ says:

    ふぐ大好き。私の1番好きな食べ物。世界中の人にこの美味しさを知ってもらいたい。

  33. 詩JINさん says:

    ど定番だけど高くて手が出せないふぐ!今日も美味しそうです!

  34. Ken says:

    てっさより厚めの身を、しゃぶしゃぶする時間をかけつつ食べるのが大人だなと。いまだにうまいものはばくばくあわてて食べてしまう

  35. 秋17 says:

    フグを人類で初めて食べたやつは神
    毒あるのに凄くね

    食ったことないなフグ

  36. サイクロプス先輩 says:

    鱈腹食ってんねぇ!(親父ギャグ並感)

  37. Sylphy says:

    獣肉とか見てみたい

  38. スネかじりの童貞46で正社員で says:

    フグねぇ・・・。( ̄~ ̄;)

    会社の忘年会で何回かフグ鍋で頂きましたが
    そんなに美味、という印象は個人的には無いですな・・・。( ̄~ ̄;)

    むしろ、本作後半のような〆の雑炊の美味しさが
    強烈に印象に残ってます。🍲

  39. touhou1192 says:

    もみじおろしぐらい作れよ

  40. おーうー says:

    身より皮はなんだけどどうしいる?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *