Catch n’ Cook fish|PEACOCK HIND GROUPER Sashimi Japanese Seafood


Hi, I am Tadasaka I didn’t have a lot of fish this time There was one chance Big size in PEACOCK HIND Aging for longer than usual and eating with sashimi It was quite sweet I ate all with sashimi I encountered a great fish this time After looking back at something, the fish was there GIANT TREVALLY,About 3ft Fun in the sea There is always something surprise happening It is amazing See you in the next video

6 comments on “Catch n’ Cook fish|PEACOCK HIND GROUPER Sashimi Japanese Seafood”

  1. Bruddah'd Tv says:

    Nice catch, and the sashimi looks good👌
    Thanks for sharing appreciate it.Mahalo🤙🏽

  2. しまもり says:

    撃つタイミング完璧ですね!
    たださかさんは本当に上手です

    ハタ系のぬめりって 熟成させる前どうやって取られてますか? もし良ければお聞きしたいです

  3. ケンブリッジ・Ken bridge says:

    渋いな〜、カメラアングル最高ですね!
    どんな仕事をされてるのか分かりませんが
    お人柄が素敵です♪プロサーファー??

  4. KAYO ARITA says:

    ハタ系の魚はエラがとても痛いですよね。
    見知らぬ魚でした。
    温かいところの魚でしょうか?

  5. MB Spearo says:

    Looks simple and tasty. Have few questions:
    1. What is your procedure of aging fish. Do you age fish gutted? Do you use salt? Is it a vacum sealing or just nylon rapped?
    2. If you skin the filets anyway why do you have to scale it before?

  6. 浅場 九十九 tsukumo asaba says:

    丁寧に熟成されて素晴らしいです 
    釣りしてた頃、大きい魚は数日置かないと刺し身では味が出ないよと
    話しても、前はなかなかわかってもらえなかったです。
    トレバリーは一目散に逃げてるように見えますがどうしたのでしょう。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *